Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/0/e/prosberum.se/httpd.www/index.php:1) in /customers/a/0/e/prosberum.se/httpd.www/index.php on line 25 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/0/e/prosberum.se/httpd.www/index.php:1) in /customers/a/0/e/prosberum.se/httpd.www/index.php on line 26

Prosberum är en återförsäljare av hund- och kattprodukter i Gäe under namnet Hundia. Vårt fokus ligger i kvalitetsprodukter som vi anser vara av nytta för våra hundar och katter, oavsett om det är kvalitetsfodret Sportsmans-Pride, Kingsmoor eller VGWBälte® så är dessa utvalda med hunden och katten i främsta tanke.

Prosberum - Hundias filosfi:

Vi är en Zoobutik som främst inriktar oss på ha ett mindre kvalitativt sortiment med huvudinrikting på smarta och roliga produkter. Vi finns på webben som www.hundiazoobutiken.se, och har även butik i Sörby-Urfjäll, Gävle.
Inom Gävle kan vi även till viss del erbjuda hemleverans, kontakta oss för mer information.
Vid hemleverans/försäljning i butiken tar vi betalt med Visa/Mastercard eller jämna pengar.

Vår målsättning är att tillhandahålla bra och smarta produkter till våra husdjur som vi kan stå för.
Vi har ett starkt ställningstagande mot produkter som är utformade för att ge våra små älsklingar obehag eller smärta, till dessa produkter räknas strypkoppel, retiverlänkar, halti, antiskällhalsband mm. varav att vi inte kommer att ta in dessa typer av produkter i Hundias sortiment!


© 2014 Prosberum - Michael Fredriksson

Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS!

Spam Poison